+37379705835
ACASA / DESPRE COMPANIE
Obiectivul principal de activitate al companiei - instalarea porţilor culisante şi gardurilor, în conformitate cu toate cerinţele şi dorinţele clienţilor noştri. Încercăm sa avem o abordare sistemică şi echilibrată în privinţa tuturor lucrurilor pe care la facem, astfel ca fiecare decizie luata să fie cea mai eficientă.
Specialiştii noştri acordă foarte multă atenţie calităţii serviciilor şi a materialelor. O caracteristică a companiei Euro Gard este faptul că oferim consumatorilor o garanţie de cel puţin un an la toate serviciile, iar preţurile la garduri din tabla profil,garduri din sîrma rabiţă, garduri din lemn, garduri din panou eurogard, garduri din policarbonat, sere şi adăposturi este accesibil pentru toată lumea. Toate acestea se realizează datorită propriului complex industrial, ce permite  producerea materialelor pentru o varietate mare de garduri şi porţi culisante. Este cunoscut faptul că costul oricărui gard este format din costurile tuturor componentelor din care este format. Faptul că compania noastra are o experienţă destul de mare în ceia ce priveşte producerea de materiale şi instalarea diferitor tipuri de garduri şi porţi culisante,ne permite minimizarea costurilor acestor construcţii şi optimizarea timpului de executare a comenzii şi a serviciului de instalare.

Toate lucrările efectuate de compania EuroGard sunt în strictă conformitate cu legislaţia în domeniu şi respectă toate regulamentele şi standartele în construcţii.Personalul nostru posedă o înalta calificare, avînd o vastă experienţă în construcţii şi fiind specializat anume în acest domeniu. Un număr mare de feedback-uri pozitive de la partenerii şi clienţii noştri indică faptul că toţi angajaţii companiei noastre îşi cunosc meseria şi sunt competenţi în ceia ce fac. Tehnologia de producere are un ciclu complet, de la procesul de fabricare a materialelor pîna la instalarea gardurilor şi porţilor culisante "La cheie". Aceasta într-adevăr funcţionează ca un mecanism capabil să minimizeze costurile producerii, demonstrînd un produs de o înaltă calitate la un preţ rezonabil.