+37379705835

ACASĂ / Garduri din lemn

Gard din lemn la preţuri accesibile

Gardurile din lemn - unul dintre cele mai populare tipuri de garduri din toate timpurile. Un gard frumos din lemn se potriveşte perfect în peisajul înconjurător. De obicei, acest tip de gard este ales de oamenii care apreciaza materialele naturale şi ecologice. În cadrul companiei noastre, la fabricarea gardurilor din lemn "la cheie" se utilizează materiale din clasa premium, cherestea rindeluită cu umeditatea nu mai mare de 15-20 % şi o lăţime de 100 mm, precum şi bare de dimensiunile 50x100 mm. De regulă, înălţimea standard este de 1 m, 1.5 m, sau 2 m. Carcasa gardului , în funcţie de client, poate fi realizată din lemn sau din metal. Toate componentele metalice sunt tratate cu materiale anticorozive, iar lemnul este acoperit cu un strat dublu de adezivi, care împiedică putrezirea gardului din lemn dar şi il protejează de factorii climatici externi. La cerere gardul din lemn este acoperit şi cu vopsea. Prin această tehnologie un gard de lemn va păstra aspectul estetic pe o perioadă îndelungată.
Construcţia unui gard de lemn nu ar fi un mare lucru. Dar există mai multe motive din al căror cauză cel mai bine ar fi să încredinţaţi acest lucru profesioniştilor : este nevoie de mult timp şi efort, iar costul final al gardului de lemn va fi semnificativ mai mare, decât atunci când îl veţi comanda la noi.

Preţul gardului din lemn "la cheie" (metru liniar):

Înalţimea ,m Materiale Lucru
1de la 420 leide la 220 lei
1,5de la 630 leide la 230 lei
2,0de la 840 leide la 240 lei

*Acest preţ nu constituie o ofertă publică, specificaţi costul exact la managerii noştri.

Costul final al unei porţi culisante sau al unui gard "la cheie" îl puteţi afla de la managerii noştri, care vă vor răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră.

Galerie foto:

ACASĂ