+37379705835

ACASĂ / Gard din gabioane

Gard din gabioane la prţuri accesibile

Gardul din gabioane are un aspect plăcut, fiind o alternativă excelentă a gardurilor din caramidă sau piatră naturală zidite in mod clasic. Acest gard se asociază deosebit de armonios cu vilele de vacanţă ce sunt situate în apropierea pădurii. Gardul de gabioane îndeplineşte toate cerinţele moderne, fiind de încredere, durabil si atractiv. De asemenea, nu este lipsit de importanţă şi aspectul ecologic al acestui gard, deoarece este realizat din materiale naturale care nu necesita mentenanţă pentru o lungă perioadă de timp. Mai mult decât atât, preţul său poate concura cu uşurinţă cu alte tipuri de garduri, fiind în acelaşi timp un model de gard destul de frumos. În Moldova gardurile din gabioane sunt o raritate, şi nu toată lumea a auzit de ele. Cu toate acestea, fanii acestor garduri deosebite sunt în continuă creştere. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere performanţele lor ridicate.

Avantajele unui gard din gabioane:

  • Gardul de gabioane este solid şi oferă, pentru zona dumneavoastră, o protecţie excxelentă de vânt şi de privirile trecătorilor curioşi.De asemenea, este o bună protecţie împotriva intruziunilor fizice pe un teritoriul privat, deoarece sunt foarte durabile.
  • Abilitatea gardurilor de gabioane de a crea compoziţii cu materiale naturale ca piatra, caramida sau lemnul oferă un spectru larg spre realizarea propriilor idei de design.
  • Rezistenţa mare la apă a cestui gard elimină necesitatea sistemei de drenaj.
  • Durată lungă de viață
  • În acest caz, nu apare necesitatea unui fundament solid, care este necesar atunci când instalaţi o serie de garduri. Este suficientă betonarea fermă a pilonilor purtători. Datorită grilei flexibile, care reprezintă baza construcţiei gardului, acestea nu se tem de sedimentarea solului.
  • Necesitate minimă de întreţinere

Prţul gardului din gabioane "la cheie" (metru liniar):

Înalţimea, m Materiale Lucru
1de la ... de la ...
1,5de la ... de la ...
2,0de la ... de la ...

*Acest preţ nu constituie o ofertă publică, specificaţi costul exact la managerii noştri.

Costul final al unei porţi culisante sau al unui gard "la cheie" îl puteţi afla de la managerii noştri, care vă vor răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră.

Galerie foto:

ACASĂ