+37379705835

ACASĂ / Fundament gard

Fundaţie gard la preţuri accesibile

Funcţia principală a oricărui gard este de a proteja casele, oamenii, precum şi terenurile de intruşi sau de ochii invidioşi ai lumii. Un fundament pentru gard, turnat în mod corespunzător, extinde durata de viaţă a gardului şi îmbunătăţeşte caracteristicile de protecţie, distribuind uniform greutatea gardului pe tot perimetru său. Soluţia universală de fundament pentru gard, de cele mai multe ori, ar fi folosirea betonului armat. Acesta reprezinta o bandă de beton armat, îngropata în pământ, cu lăţimea aproximativă de 150-400 mm (lăţimea depinde de tipul de sol şi de tipul gardului instalat) şi o înălţime de 500 mm, construită pe tot perimetru gardului. Betonul folosit are o clasă nu mai mică de M-250 şi este consolidat cu un cadru metalic. Prin armare construcţia nu este afectată de sarcinile inegale.Fundaţia din beton este o solutie ideala pentru o imprejmuire eleganta, solida, usor de intretinut si mult mai economică.Tipul fundatiei, dimensiunile si armarea acesteia sunt extrem de importante în exploatarea ulterioară a întregii construcţii.
O fundaţie din beton armat, consolidată cu un cadru metalic, este folosită în cazul în care este necesară asigurarea rezistenţei şi durabilitatăţii maxime a gardului. De exemplu, instalarea unei fundaţii monolitice calitative, permite montarea unui gard de piatră având o înalţime chiar şi de doi metri. Adesea o asemenea fundaţie este realizată în dedesubtul unui gard din tablă profilată, ridicat pe un teren accidentat, pentru a ascunde diferenţele de nivel.

Avantajele unei fundaţii pentru gard:

  • Preţul accesibil;
  • Rezistentă mare la uzură,durabilitate;
  • În mod semnificativ creşte durata de viaţă a gardului;
  • Rapiditatea instalării;
  • Versatilitate;
  • Compatibilitate. Se combină uşor cu toate materialele moderne (piatră, profnastil, caramidă, forjare, plastic, plase, etc.);

Preţul fundamentului pentru gard "la cheie" (metru cub, lucru):

Dimensiune, mm Preţul fundamentului
150 x 500 de la 800 lei
400 x 500 de la 800 lei

*Acest preţ nu constituie o ofertă publică, specificaţi costul exact la managerii noştri.

Costul final al unei porţi culisante sau al unui gard "la cheie" îl puteţi afla de la managerii noştri, care vă vor răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră.

Galerie foto:

ACASĂ