+37379705835

ACASĂ / Adăposturi pentru automobile

Adăposturi pentru automobile la preţuri accesibile

În ultimul timp, locuitorii caselor particulare, în locul unui garaj capital şi costisitor, instalează carporturi din policarbonat. Şi nu e deloc un lucru accidental, oamenii apreciind toate avantajele acestor construcţii uşoare şi ieftine, ce salvează maşina de razele nocive alesoarelui, de ploaie, zăpadă, grindină sau frunziş. Carporturile din policarbonat sunt nişte construcţii din metal, care vă permit să economisiţi bani atunci când doriţi organizarea parcării autoturismului Dumneavoastră, fără a deteriora imaginea exteriorului existent al casei. Această construcţie va fi stabilă şi, în acelaşi timp, foarte uşoară, favorizând instalarea sa în orice locaţie convenabilă: atît pe un strat din beton sau asfalt cît şi pe sol obişnuit.Structural,există o sumedenie de modele de adăposturi pentru automobile,asfel încît unul din ele sa vi se potrivească.

Avantajele adăposturilor pentru automobile:

  • Aspectul estetic. Experţii noştri vă vor ajuta să determinaţi tipul şi modelul construcţiei, astfel incît să se potrivească armonios în arhitectura casei.
  • Durată lungă de viaţă. La fabricaţia carporturilor se utilizează materiale durabile şi rezistente, tratate cu materiale anticorozive de calitate, policarbonat celular sau masiv.
  • Rezistenţă ridicată şi o protecţie excelentă împotriva zăpezii, grindinei, ploii şi soarelui.
  • Preţul construcţiei relativ scăzut
  • Viteza de producţie şi de instalare a unui adăpost permite asamblarea lui în cel mai scurt timp (1-2 zile).

Preţul adăpostului pentru automobile "la cheie" (materiale + lucru):

DimensiuneaPreţulInstalarea
Adăpost pentru automobile 3х6 metri......
Adăpost pentru automobile 5,5х6 metri......

*Acest preţ nu constituie o ofertă publică, specificaţi costul exact la managerii noştri.

Costul final al unei porţi culisante sau al unui gard "la cheie" îl puteţi afla de la managerii noştri, care vă vor răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră.

Galerie foto:

ACASĂ