+37379705835

ACASĂ / Gard din policarbonat

Gard din policarbonat la preţuri accesibile

Împrejmuind proprietatea Dumneavoastră de ochi indiscreţi, abuz neautorizat şi zgomot inutil, o puteţi face printr-o metodă ce inspiră încredere dar şi avantajoasă din punct de vedere estetic, dacă alegeţi în acest scop un gard din policarbonat. Policarbonatul (carboplastul) - un polimer sintetic, dar în acelaşi timp un material ecologic, reprezintă o structură multistrat, cu traverse longitudinale ca elemente de rigidizare. Policarbonatul a devenit o solutie viabila atat pentru constructiile civile, cat si pentru cele industriale. Fiind un material modern, el devine tot mai popular datorită uimitoarelor proprietăţi fizice şi mecanice: protecţie UV, condiţii de exploatare de la -80 °C la +180 °C, rezistenţa la impact de 200 de ori mai mare decât cea a sticlei şi multe alte performanţe înalte, ce oferă policarbonatului un domeniu larg de aplicare. Caracteristica policarbonatului de a nu propaga incendiu confera placilor o comportare buna la foc, fiind disponibile si variante de placi aditivate, inerte la acţiunea focului.

Avantajele unui gard din policarbonat:

  • Aspect estetic prielnic
  • Rezistenţă mare la impact
  • Vă fereşte de ochi indiscreţi dar,in acelasi timp,permite trecerea luminii
  • Mareşte vizual dimensiunile terenului
  • Nu putrezeşte şi nu se oxidează
  • Mentenanţă minimă
  • Material ecologic pur
  • Fonoizolare şi termoizolare perfectă
Gardul din policarbonat necesită o mentenanţă modestă. Spre deosebire de lemn, policarbonatul nu are nevoie de prelucrare şi vopsire permanentă. Va fi nevoie doar să înlăturaţi praful şi el va arăta ca nou. Însă avantajul principal al acestui gard constă în faptul ca poate oferi un moment de linişte în zone destul de zgomotoase, fiind un fonoizolator foarte bun. Cu un astfel de gard, vă veţi crea o zonă confortabilă şi liniştită.

Preţul garduluiu din policarbonat "la cheie" (metru liniar):

Înaltimea, m Materiale Lucru
1de la 230 leide la 120 lei
1,5de la 320 leide la 120 lei
2,0de la 320 leide la 130 lei

*Acest preţ nu constituie o ofertă publică, specificaţi costul exact la managerii noştri.

Costul final al unei porţi culisante sau al unui gard "la cheie" îl puteţi afla de la managerii noştri, care vă vor răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră.

Galerie foto:

ACASĂ