+37379705835

ACASĂ / Porţi şi portiţe

Porţi şi portiţe la preţuri accesibile

Structura şi fiabilitatea porţilor batante este cunoscută deja de secole. Porţile şi portiţile cu deschidere laterală au trecut testul timpului şi au rămas, practic, neschimbate. Porţile metalice batante sunt, indiscutabil, cel mai uşor mod de amenajare a intrării şi ieşirii de pe un anumit teritoriu. Acestea se remarcă prin uşurinţa de instalare, durabilitate, dar şi un raport foarte bun îmtre preţ şi calitate. Varietatea de modele vă permite să alegeţi construcţia corespunzătoare designului arhitectural dorit, pentru a finaliza ansamblul peisagistic al terenului. Cum determinăm dimensiunea necesară a porţilor? Totul depinde de tipul transportului preconizat pentru circulaţie dar şi de lăţimea părţii carosabile. Dacă merge vorba despre un autoturism, atunci trei metri va fi în deajuns. Pentru camioane necesarul creaşte până la patru metri. De asemenea, există posibilitatea confecţionarii unei porţi la dimensiunile individuale dorite de client. Sudura pieselor se desfăşoară cu un aparat de sudură semi-automat, care reduce deformarea metalului la acţiunea temperaturii. Pentru o geometrie buna a carcasei, toate piesele se confecţionează dupa un model de referinţă, pe masa de sudare.
Ca rezultat avem o construcţie uşoară şi robustă. Urmează sudarea lacătelor, încuietorilor şi balamalelor. Întregul proces de producţie se efectuează folosind propria bază de producere şi a specialiştilor cu calificare înaltă. Acest lucru asigură o livrare în timp cât mai scurt dar şi preţuri competitive.

Avantajele porţilor batante:

  • Greutate mică;
  • Design frumos, modern;
  • Mentenabilitate;
  • Costuri acceptabile;
Achiziţionând o poartă la noi, există şi posibilitatea procurării unei portiţe, efectuate în acelaşi design cu poarta dar şi cu gardul deja instalat. Poarta şi portiţa, intr-o casa rezidentiala, este necesară nu numai pentru a intra, dar şi pentru a ne proteja împotriva intruşilor sau a oaspeţilor nedoriţi.
Forma tradiţională şi cea mai întâlnită la o poartiţă este cea dreptunghiulară. În ceea ce privește lăţimea porţii, aceasta nu trebuie să depăşească 1 metru, pentru a nu crea sarcini inutile pe balamale şi pe punctele de sprijin.

Avantajele portiţelor de metal:

  • Durabilitate;
  • Aspectul estetic favorabil;
Porţile şi portiţile standard pot fi completate cu o varietate mare de arcuri decorative sau elemente de metal forjat. De asemenea, compania noastra vă propune producerea porţilor conform schiţelor proprii.

Galerie foto:

ACASĂ